La pintura de Sara Ruiz Sepulveda

laformademovermismanos 4
Jan29

La pintura de Sara Ruiz Sepulveda

Uncategorized @ca Sense comentaris

Sara Ruiz Sepúlveda (Foios, Valencia 1980) estudia arquitectura a València i Roma.

A través de l’arquitectura aprèn a mirar de diferent manera els espais i els paisatges que ocupem, a llegir les formes i els equilibris que els componen i a desenvolupar la capacitat espacial per poder imaginar, materialitzar noves idees i crear el que abans, no existia.

Com artista, ha participat a diferents tallers interdisciplinaris i a diferents cursos de tècniques pictòriques tan a Espanya com a l’estranger.

Entén la pintura com la forma de sentir a través del color i les textures i treballa fonamentalment el tema dels reflexos, l’aigua i la llum, la manera en que l’aigua pot desmaterialitzar i descompondre les formes d’un paisatge i desdibuixar els seus límits per tal d’aturar el temps i atrapar a la seva superfície una imatge efímera que s’evaporarà i s’esborrarà. Utilitza normalment la tècnica mixta sobre paper, llenç o fusta.

Des dels seus inicis ha participat tant a exposicions individuals com a exposicions col·lectives i col·labora de forma habitual amb interioristes i arquitectes de diferents ciutats amb les seves obres, com ara als Apartaments Caldes de Montbui.

La seva propera exposició s’inaugurarà a Barcelona al Centre Cívic Pere Pruna (Ganduxer, 130) el 18 de febrer a les 19h i es podrà visitar fins al 26 de febrer en horari de 10-13h i de 16-21h.

Per a més informació i conèixer altres treballs, es pot visitar el seu blog o el seu facebook:
www.laformademovermismanos.blogspot.com
laformademovermismanos

CASA DE POBLE TERMES ROMANES

laformademovermismanos 2 1024x683 - La pintura de Sara Ruiz Sepulveda

laformademovermismanos 3 1024x683 - La pintura de Sara Ruiz Sepulveda

 

APARTAMENT FONT DEL LLEÓ

laformademovermismanos 5 - La pintura de Sara Ruiz Sepulveda

laformademovermismanos 6 - La pintura de Sara Ruiz Sepulveda