Els Habitatges Turístics Caldes de Montbui obtenen el distintiu de Punt d’Informació Turística (PIT)

SICTED I PIT 2016_060416 2
Apr07

Els Habitatges Turístics Caldes de Montbui obtenen el distintiu de Punt d’Informació Turística (PIT)

Apartament, Caldes, Casa de Poble, Casa Poble, Font del Lleó, PIT, Turism, Turisme, Uncategorized @ca Sense comentaris

En l’acte celebrat el passat dia 6 d’abril de 2016, on sis empreses calderines van rebre el guardó de qualitat turística del Consell Comarcal del Vallès (SICTED 2015/2016), els nostres apartaments van rebre el distintiu de Punt d’Informació Turística (PIT). Aquest projecte impulsat per la Diputació de Barcelona, reconeix aquells espais públics o privats de la província que complementen els serveis de difusió i atenció turística oficials existents, com és la Oficina de Turisme del propi poble de Caldes de Montbui.

Així doncs, en aquesta primera edició, la Biblioteca de Caldes de Montbui, el Càmping el Pasqualet i els nostres habitatges, l’Apartament Font del Lleó ubicat al carrer Major 124, i la Casa de Poble Termes Romanes, al carrer Nou 25, vam rebre aquesta certificació.

Aquesta eina ens apropa als nostres clients i ens permet abastir-los d’informació turística de qualitat i d’activitats vigents que es poden realitzar tant al poble de Caldes com a la resta de la comarca del Vallès Oriental. En contraprestació, els nostres clients se senten ben atesos i agraïts de poder rebre de primera mà i de forma immediata a la seva arribada tota la informació que necessiten per poder gaudir d’una estada inoblidable.

punt informacio turistica 61 1024x683 - Els Habitatges Turístics Caldes de Montbui obtenen el distintiu de Punt d'Informació Turística (PIT)